Vergelijk airco prijzen

Kwaliteit voor een goede prijs

De prijzen voor airconditioning verschillen flink van elkaar. Iedere specialist die airco’s plaatst is vrij om de prijs voor een systeem en voor de montage te bepalen. Wij werken uitsluitend met A-merken zoals Mitsubishi, Daikin, Panasonic en Toshiba zodat u goede garanties en zorgeloos kan genieten van een betrouwbaar systeem.

Scherpe prijs zonder gedoe

U kunt er natuurlijk voor kiezen om meerdere offertes op te vragen via een vergelijkingssite. Dan komt u vervolgens voor de uitdaging te staan welke u moet kiezen en krijgt u veel telefoontjes van bedrijven die u moet teleurstellen. Wij helpen u graag met advies op maat. In het geval van een airco is goedkoop meestal duurkoop. De prijzen voor een eenvoudig aircosysteem beginnen rond de € 1750, - inclusief montage en BTW. Wat het duurder kan maken is het aantal kamers of specifieke wensen zoals een inbouwunit.

Als u wil weten wat u precies gaat betalen voor airconditioning, kunt u altijd een offerte aanvragen. We helpen u graag verder en zullen je alle informatie geven die u nodig hebt.